Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Meghívunk
az éttermünkbe!

Üdvözölünk a Byblos Budapestben, ahol a Közel-Kelet szívéből érkező ízek találkoznak a magyar főváros vibráló bájával. Budapest szívében vagyunk, és büszkék vagyunk arra, hogy egy felejthetetlen kulináris utazást teremtettünk, amely összekapcsol kultúrákat és izgalomba hozza az ízlelőbimbókat.

A Byblosnál szenvedélyesen igyekszünk a libanoni konyha autentikus esszenciáját a város szívébe vinni. Étlapunk egy harmonikus fúziót mutat be a hagyományos receptek és egy modern csavar között, gondosan összeválogatva azokat, hogy mind a tapasztalt gasztronómiai rajongót, mind a kalandvágyót elbűvöljük. Illatos kebabjainktól a kifinomult mezzé tálainkig minden étel egy bizonyíték arra, hogy elkötelezettek vagyunk a minőség és az ízek iránt.

A mi éttermünk többet nyújt mint egy átlagos vacsora élmény: ez az örökség, a vendégszeretet és minden pillanat megélésének ünnepe. Meleg és hívogató környezetünk arra hívja Önt, hogy összegyűljön barátaival és családjával, miközben egy olyan kulináris utazásra indul, amely a Levante gazdagságát tükrözi.

A Byblos Budapestnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy olyan barátságos légkört teremtsünk, ahol minden vendégünk úgy érzi magát, mint a nagy családunk tagja. Csapatunk odafigyelő kiszolgálást nyújt, gondoskodva arról, hogy az étkezési élménye nemcsak kellemes, hanem emlékezetes is legyen számodra.

Akár egy meghitt vacsorára vágyik két személyre, akár egy élénk összejövetelre szeretteivel, meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Byblos Budapest meghatározó vibráló ízeit és hagyományait. Csatlakozzon hozzánk egy olyan kulináris utazásra, amely az ételek közös szeretete révén egyesíti a kultúrákat.

Éld meg Libanon ízét, öleld át Budapest szellemiségét, és teremts maradandó emlékeket a Byblosban.

Enter title
Enter title
Team

Bemutatkoznak a séfek

Ismerje meg a Byblos Budapest ízei mögött álló kulináris mestereket. A kreativitás iránti szenvedélyükkel
és a mesterségük iránti megingathatatlan elkötelezettségükkel séfjeink a közel-keleti konyha esszenciáját keltik életre minden tányéron....

Asztalfoglalás

Nyitvatartás

Ajánljuk, hogy foglald le asztalodat most és biztosítsd helyedet az élvezetes étkezés élményéért. Foglalj most a felejthetetlen vacsoráért!

Hétfőtől Vasárnapig
12 : 00
24 : 00
Konyha nyitvatartása:
12 : 00
22 : 00
Asztalfoglalás

This evening
will be great!

Quaerat debitis, vel, sapiente dicta sequi
labore porro pariatur harum expedita.
Asztalfoglalás Vegye fel velünk a kapcsolatot

Asztalfoglalás

[contact-form-7 id="" title=""]