Welcome to <br>Byblos
Üdvözlet, barátom!

Üdvözlünk a
byblosban

Asztalfoglalás Menü
Reserve Your <br> Table Today
Üdvözlet, barátom!

Foglalj Asztalt
Ma

Asztalfoglalás Menü
Enjoy<br>Our Lebanese Cuisine
Üdvözlet, barátom!

Enjoy
Our Lebanese Cuisine

Book a table Menü
Kik vagyunk?

Látogass el éttermünkbe

Kóstolja meg a kiváló ízeket a Byblos étteremben, ahol a Közel-Keleti konyha és a gasztronómia öröme találkoznak.
Restaurant Menu

Mindig friss
hozzávalók

Merülj el a legfinomabb Közel-Keleti ízekben a Byblos friss hozzávalóival, melyeket nagy gonddal választunk ki, hogy biztosítsuk az autentikus gasztronómiai élményt
A csapat

Byblos arcai

Ismerkedj meg Osama séffel, a Byblos ínycsiklandó kreációinak mesterével. Szenvedéllyel és szakértelemmel tálalja a Közel-Keleti konyhát Budapesten.
Mit nyújtunk?

Miért a Byblos?

Válaszd a Byblos-t egy felejthetetlen Közel-Keleti gasztronómiai kalandhoz. Kivételes ízek, friss hozzávalók és meleg vendégszeretet várj Téged

Étlap minden ízlésnek
Ízleld meg a Közel-Keleti konyha legfinomabb ételeit változatos étlapunkon, mely valódi ízeket és friss hozzávalók csodálatos keverékét kínálja
Mindig friss hozzávalók
Gyere hozzánk egy ízorgiára gondosan válogatott, prémium minőségű hozzávalóinkkal, amelyek tökélyre emelik Közel-Keleti ételeinket.
Tapasztalt séfek
Tapasztald meg a gasztronómiai zsenialitást a szenvedélyes séfjeinkkel, akik ügyesen belevegyítik a Közel-Keleti hagyományokat minden ízletes kreációjukba.
Asztalfoglalás

Nyitvatartás

Ajánljuk, hogy foglald le asztalodat most és biztosítsd helyedet az élvezetes étkezés élményéért. Foglalj most a felejthetetlen vacsoráért!

Hétfőtől Vasárnapig
12 : 00
24 : 00
Konyha nyitvatartása:
12 : 00
22 : 00
Visszajelzések

Mit mondanak a vendégeink?

Vendégeink imádják a Byblos-t! Az invitáló vendégszeretettől az autentikus ízekig, az élmény felejthetetlen.
Gyere és fedezd fel a Byblos kincseit!

"
It was very delicious!

Széles választék az étlapon, bőven van vegetáriánus kínálat is. Sokfélét kértünk - erre a mezzeh-k adnak bőven lehetőséget - így mindenki sokfélét kóstolhatott, és mindennel elégedettek voltunk. Külön hatalmas dicséret a desszerteknek - a kunafa kihagyhatatlan, ha arra jársz, feltétlenül kóstold meg! A kiszolgálás nagyon udvarias, barátságos. Volt, amire sokat kellett várni - ezt tudjuk be annak, hogy szinte telt ház volt. Nagyon ajánlom mindenkinek!

istvan_daniel_maczi
istvan_daniel_maczi
09.09.2023.
"
Really tasty food

Alig vártuk, hogy megnyissa Osama séf az új éttermét és nem csalódtunk! Tökéletes helyszín, elegáns berendezés, barátságos, felkészült személyzet na és persze csodás fogások! Most mezzéket próbáltunk ki, de biztosan végig fogjuk enni a menüt. Visszatérünk és jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki nyitott a keleti konyhára. Csak így tovább!
Louay was very kind with us all along.

andreeaadnana829
andreeaadnana829
04.09.2023.
"
I will visit again.

This is one of the best middle eastern restaurants I ever ate in it ..I highly recommend it for everyone who wants to enjoy and feel the the real authentic food.
The restaurant is run by a very professional chef who takes care of every single details and please his guests as they are a family member.
Thanks chef Osama 😊

adonis3333
adonis3333
17.09.19
"
The best restaurant!

A hely csodaszép, az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás pazar és meglepetés születésnapi köszöntőt és desszertet kaptam ajándékba az étteremtől! Nagyon köszönöm!
We highly recommend it!

Inarndl_
Inarndl_
04.10.19
Rólunk
Slider navigation
Jouri

Fedezze fel testvéréttermünket

Ismerje meg testvéréttermünket, közvetlenül az utca túloldalán, ahol a marokkói és libanoni konyha ízei csodálatosan összeolvadnak. Semmelweis u. 4.

Hétfőtől Vasárnapig
12 : 00
24 : 00
Konyha nyitvatartása:
12 : 00
22 : 00
0 +
Vendég, naponta
0 +
Felszolgált fogás
0 %
Pozitív értékelés

Asztalfoglalás

[contact-form-7 id="" title=""]